Despre album

Cunoşti pasajul biblic care spune "Bunătăţile Domnului nu s-au sfârşit, îndurările Lui nu sunt la capăt, ci se înnoiesc în fiecare dimineaţă"? Dacă l-ai citit pentru prima dată, sper că nu vei renunţa la tot ce am scris aici doar pentru că am menţionat cuvântul "biblic". Pentru unii pare extraordinar, pentru alţii imposibil, dar pentru mine e un fapt real, un verset plin de adevăr. Totuşi, dacă ţi-aş spune ţie ca şi creştin că uneori tind să uit adevărul expus mai sus, s-ar prea putea să îţi aminteşti de dimineţile în care şi tu ai neglijat bunătăţile Sale.

Ideea centrală a acestui album este aceea de a ne aduce aminte că fiecare dimineaţă e un dar de sus. Creaţia are un mesaj de transmis, dar nu prea poţi să recepţionezi un mesaj atunci când nici măcar nu asculţi. E situaţia aceea în care îndată ce te-ai trezit realizezi că eşti luat cu asalt de o multitudine de gânduri şi decizi să lupţi cu tine însuţi. Cum ar fi dacă în loc să citeşti ultima ştire de pe net, asculţi ce are Creatorul de transmis? Sau poate îţi aduci aminte de jerfta lui Hristos, de dragostea Sa. În loc de gândurile mai puţin nobile ce te încearcă ai putea să ai în vedere faptul că poţi înfrunta uriaşii zilei de azi beneficiind de putere divină sau poate e chiar timpul unui nou început...

Ca şi unul care nu crezi în Dumnezeu, probabil că deja ai o grămadă de întrebări care şi-au făcut simţită prezenţa. Mi-aş dori să pot da toate răspunsurile, dar nu pot. Chiar şi lungimea cumulată a celor pe care le am deja te-ar fi determinat să închizi căsuţa acestei pagini la prima vedere, deci trec direct la concluzie.

Până acum piesele acestui album m-au făcut să îmi refocalizez dimineţile pe ceea ce contează cu adevărat. Şi-au atins scopul. M-aş bucura să aibă acelaşi impact şi în viaţa ta!

Downloadează.

Pentru a descărca gratuit piesa numărul 7 (Aş vrea să-ţi spun), te invit să accesezi următorul link:

Download link (cetatepemunte.ro) - Iuga Cristian - As vrea sa-ti spun

Cumpără.

FORMAT DIGITAL

Pentru a achiziționa albumul în format digital, te rog vizitează următorul link:

http://iugacristian.bandcamp.com/

FORMAT CD

Costul unui CD este de 20 RON, iar taxele aferente transportului nu sunt incluse în acest preţ. Transportul se face prin colet ramburs Poșta Română. Doar în România! Livrare personală în Arad, Timișoara și Cluj.

Nume:
Email:
Telefon:
Adresa completa:
Mesaj optional:
Cod securitate: